Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار گلدشت گفت: برای توسعه گردشگری در استان اصفهان باید ظرفیت‌هایی برای مسافران در شهرهای اطراف فراهم شود تا مسافران در استان ماندگار و جذب شهرهای اطراف اصفهان شوند؛ وجود بوم‌گردی‌هایی که با فرهنگ آن شهر هماهنگی دارد، می‌تواند جاذبه گردشگری خوبی باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد مهدی فردوسی در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، اظهار کرد: امسال اصفهان در این نمایشگاه متفاوت شرکت کرده و در بین دیگر غرفه‌ها به روایت توجه و از طراحی و نحوه ارائه متفاوت برای بیان آن بهره گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افرادی که از غرفه اصفهان دیدن می‌کردند سردرگم و رها نبودند و از این غرفه به عنوان یک تور گردشگری استفاده می‌کردند؛ ارزشمندترین کار روایت، فیلم‌های کوتاه (یک دقیقه‌ای) اثرگذار به زبان‌های مختلف بود که باعث جذب گردشگران مختلف می‌شد.

شهردار گلدشت افزود: یکی از اقدامات بسیار مهم برای توسعه گردشگری تمرکز بر مرکز استان است، همچنین گردشگران با توجه به مدل خاص گردشگری، وضعیت سیاسی و اجتماعی کشور علاقه دارند تا ابعاد مختلف زندگی مردم ایران را ببینند.

وی با اشاره به اثری درباره مجموعه هفت برج خارون نجف‌آباد، تصریح کرد: این اثر تاریخی بازمانده دوره صفویه و جریان باغ شهرها و باغ شاه‌هایی بوده که در دوران صفویه ساخته شده است؛ بنیان شهر نجف‌آباد از هشت تا ۱۶ باغ شاه ساخته شده است.

فردوسی با بیان اینکه شهر اصفهان جهت کمک به توسعه گردشگری باید شهرهای اطراف را نیز در نظر بگیرد، گفت: نیاز است ظرفیت‌هایی برای مسافران در شهرهای اطراف فراهم شود تا مسافران در استان ماندگار و جذب شهرهای اطراف اصفهان شوند؛ در شهرهای اطراف استان هتل‌های خاصی برای پذیرایی از مهمانان وجود ندارد، اما وجود بوم‌گردی‌هایی که با فرهنگ آن شهر هماهنگی دارد، می‌تواند جاذبه گردشگری خوبی باشد.

وی در خصوص محصولات خوراکی معروف نجف‌آباد، اضافه کرد: نجف‌آباد ۱۶ نوع بادام و عسل فراوانی دارد؛ قیمت بادام ایران را نجف‌آباد تعیین می‌کند و عسلی که در نجف‌آباد تولید می‌شود تقریباً نسبت به خوانسار معروف‌تر و حدود ۳۰ برابر حجم آن بیشتر است، همچنین هلوی قلعه شاهی گلدشت نیز بسیار معروف است.

شهردار گلدشت اظهار کرد: روایت‌های ناگفته در شهرهای اطراف استان اصفهان وجود دارد و اگر به آنها توجه شود، در توسعه استان بسیار تأثیرگذار خواهد بود؛ روایت‌هایی که هنوز هویت سنتی، بکر و ناب آن حفظ شده است.

کد خبر 552950

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری بوم گردی اقامتگاه های بوم گردی نجف آباد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرهای اطراف توسعه گردشگری نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اعتماد اعجازی ظهر چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های نیمه تمام اردبیل اظهار کرد: اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل و اجرای پروژه‌های بزرگ را نمی‌دهد بنابراین مدیران باید نسبت به جذب اعتبارات ملی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در شهرستان اردبیل اولویت اساسی است، افزود: حوزه‌راه روستایی، طرح هادی، آب شرب، آب کشاورزی و ارتباطات پروژه‌هایی هستند که با تخصیص اعتبار روند اجرایی و توسعه آن‌ها شتاب خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان اردبیل ادامه داد: بودجه‌ها در شهرستان‌ها با استفاده از نظرات مدیران و تشکیل جلسات کارشناسی و تخصصی بر اساس اولویت‌ها و شاخص‌ها در راستای اجرا و تکمیل پروژه‌های مهم توزیع می‌شود.

اعتماد اعجازی با بیان اینکه محور توسعه سرانه فضاهای آموزشی، ورزشی و فرهنگی نیز برای جذب اعتبار در شهرستان مبنای کار است، خاطرنشان کرد: تکمیل زیرساخت‌های روستایی و ساماندهی بناهای تاریخی و بازارها و تکمیل زیر ساخت‌های گردشگری در شهرستان‌ها نیز مورد تاکید است.

وی به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در بخش گردشگری اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای جذب اعتبار از ظرفیت استاندار و نمایندگان مجلس استفاده کنند.

کد خبر 6100453

دیگر خبرها

  • اهتزاز بزرگ‌ترین پرچم رضوی در منطقه گردشگری عباس آباد
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • مجتمع‌های گردشگری در شهرهای شهرستان شهرکرد راه‌اندازی شود
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • ۷ شهرداری استان اردبیل ارتقای درجه پیدا کرد
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس