Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-08@07:19:28 GMT

ضرورت توسعه کشت گلخانه‌ای و بوم گردی در اصفهان

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۷۷۳۱

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید در شرقی ترین و غربی ترین مناطق و نواحی اصفهان کشت گلخانه‌ای، بوم‌گردی و گردشگری صورت بگیرد در این راستا از طریق تسهیلات اشتغال روستایی می‌توان اقدامات جدی انجام داد.

حجت الله میرزایی شامگاه روز شنبه در دیدار با معاونان استاندار اصفهان افزود: سرمایه گذاری جدی در شرق اصفهان در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه بوم‌گردی با توجه به ظرفیت‌ها باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استان اصفهان دست کم ۲ قرن پیشینه صنعتی دارد که بسیار حایز اهمیت است.      میرزایی ادامه داد: تعداد زیادی بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و طبقات مختلف کارگری و کارفرمایان بزرگ صنعتی در این استان شکل گرفته است.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در بسیاری از استان‌ها یک بنگاه اقتصادی وجود دارد اما در اصفهان بنگاه‌های بزرگ اقتصادی مانند فولادمبارکه، پتروشیمی، پالایشگاه و ذوب آهن با بیش از پنجاه سال سابقه فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: در استان اصفهان تمایل به ایجاد کسب وکار خصوصی وجود دارد.

میرزایی با بیان اینکه اصفهان جز چهار استان مهاجرپذیر کشور است، اظهار داشت: در هر منطقه که سرمایه گذاری صنعتی بیشتر است نرخ بیکاری بیشتر است زیرا در آن منطقه جمعیت و مهاجرت افزایش می‌یابد.

وی گفت: در زمان حاضر نرخ بیکاری در شهرستان‌های مبارکه، لنجان و کاشان بیشتر است و این در حالیست که در شهرستان فریدن پایین ترین نرخ بیکاری را شاهد هستیم.

میرزایی بیان کرد: برای مناطق صنعتی آموزش فنی و حرفه‌ای نقش موثری دارد اما بعد از تحریم و تورم‌ها فنی و حرفه‌ای با مشکلات متعددی مواجه شدند به صورتی که تنها چهار درصد از بودجه ان‌ها عملیاتی شد.

وی اظهار داشت: باید در اصفهان الگوی آموزش‌ همجوار بنگاه‌های بزرگ اقتصادی مانند ذوب آهن، فولادمبارکه، پالایشگاه و پتروشیمی تشکیل شود به گونه‌ای که کارگاه و تجهیزات را بنگاه‌ها و آموزش را فنی و حرفه‌ای برعهده بگیرد.

به گفته معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه انسانی قدرتمندی در اصفهان وجود دارد اما کمبود نیروی کار ماهر و مهاجرپذیر بودن مشکلاتی را برای این استان و افزایش نرخ بیکاری آن ایجاد کرده است.         در استان اصفهان افزون بر ۹ هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.

برچسب ها: اصفهان ، بوم گردی ، گلخانه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mre

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اصفهان بوم گردی گلخانه نرخ بیکاری بوم گردی بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است

رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به عمیق‌تر شدن معادن سطحی گفت: برای تحلیل وضعیت معادن نیاز به توسعه فناوری های مکانیک سنگ است.

به گزارش ایسنا، حامد ملا داودی در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران با اشاره به اهمیت مهندسی سنگ و مکانیک آن در صنایع گفت: در زمینه معادن با استخراج ذخایر و تمام شدن ذخایر سطحی و عمیق تر شدن معادن، ضرورت و نیاز به تحلیل معادن سطحی بیش از پیش نیاز است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مهندسی مکانیک سنگ نقش ویژه ای در توسعه و آبادی کشور با ایجاد زیر ساخت های شهری و برون شهری در حوزه هایی چون حمل و نقل و سد سازی ایفای نقش کرده است.

ملاداودی با اشاره به جایگاه ژئومکانیک نفت در پروژه های نفتی یادآور شد: از این رو برگزاری چنین کنفرانسی با هدف فراهم شدن محل مناسب کسب دانش، اطلاع از آخرین یافته ها و تجربیات جدید و تبادل یافته های جدید علمی و هم اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران در ارائه راهکارهای حل مشکلات صنعت برگزار شده است.

وی ارتقای پژوهش های مرتبط با مهندسی سنگ و نقش آن در صنایع مختلف و آگاهی از تلاش های علمی اساتید و محققان و نیازهای صنعتی را از دیگر اهداف این کنفرانس عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک