Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا تاملی روز چهارشنبه در نشست کارگروه گردشگری اردستان تشریح کرد: چهار کمیته در شهر اردستان با مدیریت شهردار و در بخش‌های مرکزی، زواره و مهاباد با محوریت بخشداران تشکیل خواهد شد و اداره‌های مرتبط با گردشگری در آن عضویت خواهند داشت.

وی افزود: برای هر چه بهتر و سریع‌تر شدن روند پیشرفت گردشگری، ترغیب بخش خصوصی و رفع موانع پیش پای سرمایه‌گذاران‌ کمیته‌ها استعدادسنجی از بناهای تاریخی و ظرفیت های موجود را انجام می‌دهند و با استفاده از توان سازمان‌های مردم نهاد و دیدگاه‌های افراد علاقه‌مند در شهرها و روستاها، نسبت به بررسی مسایل و موضوعات قابل پیگیری اقدام و نتیجه را هر سه ماه یک بار به کار گروه ارایه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اردستان با اشاره به اینکه سند گردشگری این شهرستان هنوز نهایی نشده است، اظهار داشت: شهرداری فهرست درخواست‌های تغییر کاربری برای جهاد کشاورزی را به فرمانداری بفرستد تا از استان پیگیری شود؛ برای اجرای طرح‌های بوم‌گردی نباید منتظرپاسخ استعلام از استان ماند بلکه کارهای اولیه آغاز شود تا جواب از مرکز فرستاده شود.

وی تاکید کرد: شهرداری‌ها باید در احیای بناهای تاریخی پیشگام شوند و با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در این زمینه ورود کنند تا بخش خصوصی نیز وارد گود شود و سرمایه‌گذاری سرعت بیشتری بگیرد.

تاملی همچنین گفت: پیگیر انتصاب مدیر پایگاه قنات جهانی قنات دو طبقه، جایگزین مدیر پایگاه بافت تاریخی زواره و تغییر کاربری خانه‌های تاریخی به اماکن بوم‌گردی هستیم و در این راستا هفته آینده با مسوولان استان اصفهان مذاکره خواهد شد.

وی در ادامه به روند کند پاسخگویی استعلام‌ها در اداره‌های‌کل استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: بسیاری درخواست‌های سرمایه گذاری در بخش گردشگری با تاسف برای ماه‌ها معطل مانده و افراد در پیچ و خم اداری سرگردان شدند که این شرایط موجب پشیمانی فعالان می‌شود و باید بر این اساس اتکا به استان کمتر و اداره‌های شهرستان تقویت شوند.

فرماندار اردستان اضافه کرد: هنگامی که در اجرای طرح‌ها سود عموم مد نظر باشد و تصمیم‌گیری بر مبنای خرد جمعی صورت گیرد، کارگشا می‌شود، مدیریت شهرستان آمادگی همکاری و خطرپذیری خواهد داشت.

۶۷ اثر ثبت ملی، یک اثر جهانی، ۲ بافت تاریخی و ۷۸ محوطه باستانی تا کنون در اردستان وجود دارد.

شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اردستان اصفهان بوم گردی بنای تاریخی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی نصف جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اردستان اصفهان بوم گردی بنای تاریخی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اردستان اصفهان بوم گردی بنای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد