Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی، طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی است. ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، اصغر نوراله‌زاده عصر امروز در دومین جشنواره انار روستای امامزاده علی‌اکبر(ع) شهرضا با تأکید بر فرآوری محصول انار شهرضا اظهار داشت: در بیشتر روستاهایی که بازدید کرده‌ایم، افراد کارگاه‌هایی دایر کرده‌اند و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هم ورود کرده و کار آموزش را برعهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید کارگاه‌های فرآوری انار در روستای امامزاده علی‌اکبر شهرضا ایجاد شود، افزود: روستائیان باید آموزش مهارتی ‌بینند و در آینده به تولیدکنندگان و کارآفرینان سطح بالاتری تبدیل ‌شوند و خودشان به طور مستقل این قابلیت را دارند که بخشی از فرایند تولید را برعهده بگیرند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با تاکید بر لزوم ایجاد رونق اقتصادی در روستاها، تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید آماده حمایت از سرمایه‌گذارانی است که در این منطقه کارگاه‌های فرآوری انار را ایجاد می‌کنند، این صندوق حمایت مالی را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به طرح تأسیس یک هزار صندوق خرد محلی در روستاها بیان کرد: در سه سال گذشته، یک هزار و 800 صندوق خرد محلی در یک هزار و 800 روستای کشور تأسیس شده، امسال نیز تأسیس یک هزار صندوق دیگر در روستاهای کشور هدف‌گذاری شده است.

نوراله‌زاده با بیان این‌که صندوق کارآفرینی امید به دنبال توانمند کردن روستائیان است، خاطرنشان کرد: با توجه به قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، دولت رونق، توسعه و اشتغال روستاها را هدف‌گذاری کرد و طرح اشتغال روستایی از بهمن 1396 با هدف ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری آغاز شد.

وی با بیان اینکه فرآوری انار دارای ارزش افزوده بالایی است، گفت: باید محصولات متنوع بر پایه انار در این منطقه تولید شود به شکلی که قابلیت صادرات داخلی و خارجی را با بسته‌بندی شکیل داشته باشد.

76 هزار شغل پایدار در قالب اجرای طرح‌های صندوق کارآفرینی امید ایجاد شداعتبار 130 میلیارد تومانی وزارت ورزش و صندوق کارآفرینی امید برای اشتغالحمایت 500 میلیون ریالی صندوق کارآفرینی امید از سیلزدگان

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با تأکید بر اینکه انار باید در 12 ماه سال عرضه شود نه اینکه تنها در چند ماه در بازار یافت شود، تصریح کرد: در این راستا نیاز به واحدهای بسته‌بندی، سردخانه و واحدهای پایانه فروش در این منطقه داریم که صندوق کارآفرینی امید آماده حمایت در این زمینه است.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی ما در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی، طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی است، افزود: این طرح‌ها اشتغالزایی بالایی دارند و در توسعه محلی و درآمدزایی برای خانوار و محیط مناطق گردشگری از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

نورالله زاده با بیان اینکه در گرشگری و بوم‌ گردی گردشگران علاوه بر خوراکی‌ها و غذاهای محلی محصولات و صنایع دستی روستائیان را خریداری و به اقتصاد خانوار و درآمدزایی و اشتغالزایی در این مناطق کمک می‌کنند، گفت: این صندوق از واحدهای بوم‌گردی و گردشگری  و اقامتی حمایت و آنها را تأمین مالی می‌کند.

به گزارش تسنیم، با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید دو طرح صنعتی شامل دامداری صنعتی با اعتبار 10 میلیارد ریال و پرورش شترمرغ با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از تسهیلات اشتغالزایی از محل منابع صندوق توسعه ملی در روستای مهیار شهرضا به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/ن

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا مهدوی ظهر چهارشنبه در مراسم بهره برداری مخزن ذخیره آب روستای مجد بشرویه اظهار کرد: امروز در بشرویه دو جاده بین مزارع به طول ۶ کیلومتر را که به همت بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) کار آسفالت آن انجام شده بود را به بهره برداری رساندیم.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه در آستانه هفته بسیج سازندگی هستیم، بیان کرد: این هفته را به همه جهادگرانی که با تلاش و کوشش ویژه خود برای محرومیت زدایی تلاش می‌کنند، تبریک می گویم.

مهدوی افزود: بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در طول یک سال گذشته ۴۲ پروژه کوچک، متوسط و بزرگ در بحث جاده‌های بین مزارع را با اعتباری بالغ بر ۸۱ میلیارد تومان به بهره برداری رساند.

وی گفت: ۳۰ پروژه دیگر نیز در حال اجرا است که در ماه‌های آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: در هفته بسیج سازندگی در راستای طرح‌های اشتغال زایی تعداد ۴۰۶ کارگاه اشتغال خرد خانگی افتتاح می‌شود که زمینه اشتغال ۵۰۵ نفر را را فراهم می‌کند.

وی اظهار کرد: کار اشتغال زایی ما بر محوریت صندوق‌های مردم پایه قرض الحسنه است و در حال حاضر نیز در خراسان جنوبی ۵۳۰ صندوق قرض الحسنه فعالیت دارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) با بیان اینکه سرمایه این صندوق‌ها حدود ۴۱ میلیارد تومان است، یادآور شد: در یک سال گذشته بالغ بر هزار و ۷۰۰ کارگاه اشتغال خرد خانگی را به اتمام رساندیم که دو هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

کد خبر 6100459

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد