Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 مسئول اقامتگاه‌های بوم‌گردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان گفت: تبلیغات، مهم‌ترین مشکل واحدهای بوم‌گردی در کشور است که هنوز بسیاری از مردم به ویژه گردشگران داخلی با این واحدها و چگونگی فعالیت آنها آشنایی کافی ندارند.

بوم گردی یا اکوتوریسم (ecotourism)، فرصتی برای گردشگران و طبیعت گردان است تا با اقامت در مناطق بومی فارغ از زندگی روزمره و ماشینی؛ حال و هوای یک زندگی ساده، بی آلایش و دلنشین را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدیه لطفی افزود: اقامتگاه های بوم گردی در سه سال اخیر توسعه چشمگیری در کشور به ویژه اصفهان یافت اما هنوز تبلیغات کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته و لازم است با استفاده از ظرفیت هایی مانند شبکه‌های اجتماعی و تولید مستند تلویزیونی آنها را به مردم شناساند.

وی با تاکید بر این که اقامتگاه‌های بوم گردی نیاز به معرفی و تبلیغ گسترده برای جذب گردشگران بیشتری دارند، اظهارداشت: اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تلاش می کند از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران این واحدها و همچنین تهیه مستند به آنها برای تبلیغات کمک کند.

لطفی نقش رسانه‌ها را برای تحقق این مهم تاثیرگذار دانست و اضافه کرد: هزینه های بوم‌گردی نسبت به هتلینگ پایین تر است و از طرفی فرهنگ و معماری منطقه های مختلف را معرفی می کند بنابراین از ظرفیت های خوبی برای جذب گردشگر برخوردار می‌باشد.

مسئول اقامتگاه‌های بوم‌گردی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان با بیان اینکه در زمان حاضر ۹۰ درصد گردشگرانی که به واحدهای بوم گردی می روند، خارجی هستند، تصریح کرد: تاریخ ایران و زندگی سنتی ایرانیان برای آنها اهمیت ویژه ای دارد به همین دلیل چنین مکان هایی را بیشتر مد نظر دارند.

لطفی با اشاره به اینکه استان اصفهان دارای ۴۴۴ واحد بوم گردی و رتبه نخست در این زمینه در کشور است، گفت: این واحدها تا کنون برای حدود دو  هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی کردند و از میان آنها، ۲۶۳ واحد در روستاها می باشد.

وی با بیان اینکه از میان اقامتگاه های بوم گردی اصفهان، ۲۳۰ واحد دارای پروانه بهره برداری هستند، اضافه کرد: سایر آنها در حال مرمت و گذراندن مراحل تاییدیه هستند.

لطفی با تاکید بر اینکه بیشتر واحدهای بوم گردی اصفهان در شرق این استان و شهرستان های خور و بیابانک، نایین، اردستان، کاشان، آران و بیدگل و اصفهان هستند، گفت: خورو بیابانک با ۷۵ اقامتگاه، بیشترین تعداد واحدهای بوم گردی استان را در خود دارد.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور، صنعت بوم گردی در روستای "گرمه" از توابع شهرستان خورو بیابانک شکل گرفت، افزود: واحدهای بوم گردی در قالب خانه های قدیمی و تاریخی در بافت شهری و روستایی ایجاد و مسائل زیست محیطی در بخش های مختلف مانند سرمایش، گرمایش، روشنایی و تهیه غذا در آنها رعایت می شود.

گردشگری بومی یا بوم گردی شاخه ای از صنعت گردشگری است که از ابتدای دهه ۱۳۸۰ به شکل سازمان یافته در نقاط مختلف کشور از جمله اصفهان مورد توجه قرار گرفت و در سال های اخیر روندی روبه رشد را طی کرد به طوریکه تعداد آنها در یک سال اخیر ۱۰ برابر شد و به ۲ هزار واحد رسید.

اصفهان با برخورداری از جاذبه های طبیعی و میراث کهن، ۴۴۴ اقامتگاه بوم گردی و رتبه نخست در این زمینه در کشور را دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران  درباره آمار‌های کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمار‌ها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم‌تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشور‌های اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالاو به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشور‌های غربی برای تأمین نیاز‌های جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست. دکتر اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و درنهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های خوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند. دکتر اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی