Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، محمد امید در روستای لاریچه از توابع شهرستان دهاقان در جنوب غربی اصفهان اظهار داشت: گردشگری روستایی و توسعه بوم گردی در سال۹۷ چشمگیر بود به طوری که تعداد واحدهای بوم‌گردی از ۲۰۰ در ابتدای سال به ۲ هزار واحد تا پایان سال رسید.

وی با بیان این که روستاییان استقبال خوبی از طرح های بوم‌گردی کردند، اظهارداشت: بوم‌گردی نقش مهمی در اشتغال روستایی و مهاجرت معکوس دارد و باعث آشتی شهر و روستاها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید با اشاره به توجه ویژه دولت دوازدهم به این موضوع، خاطرنشان کرد: دولت از محل صندوق توسعه ملی ۱.۵ میلیون دلار برای توسعه و اشتغال روستایی تخصیص داد که ۱۵ درصد معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان آن برای توسعه گردشگری است.

وی در ادامه افزود: ۲ کار خوب در کنار بوم‌گردی روستایی شکل گرفته که شامل ارایه خدمات جانبی مانند غذاهای محلی و صنایع دستی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه اطلاعات ملی کشور است به طوری که دسترسی به آنها راحت شد.

امید تصریح کرد: منابع خوب دیگری علاوه بر صندوق ملی از محل صندوق کارفرینان امید و بانک سینا برای توسعه روستایی و اشتغالزایی از طریق طرح های مختلف مانند بوم گردی در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به سفر امروز خود به اصفهان گفت: در جلسه کارگروه اشتغال استان مباحث مربوط به تسهیلات بانکی برای اشتغالزایی روستایی مورد بحث قرار گرفت و در جلسه ای با سرمایه گذاران روستایی برخی از مشکلات آنها بررسی و حل شد.

امید به بازدید خود از چند طرح صنعتی و بومگردی روستایی در استان اصفهان نیز اشاره و تاکید کرد: در این بازدیدها نیز مسائل و مشکلات این واحدها بررسی و دستورهای لازم برای پیگیری آنها صادر شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در سفر روز چهارشنبه خود به اصفهان از یک واحد در حال احداث پرورش شترمرغ در روستای برسیان در شرق شهرستان اصفهان بازدید کرد.

عملیات اجرایی این واحد اردیبهشت سال گذشته آغاز شد و به گفته بهروز سلیمانی، مدیر این طرح تا کنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است اما برای تکمیل و راه اندازی نیاز به تسهیلات بانکی دارد که معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ، قول مساعد برای پیگیری این موضوع را داد.

این واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه طیور در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار در حال احداث است و برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی می کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور همچنین با سفر به شهرستان دهاقان در جنوب غربی اصفهان از یک واحد ریسندگی و نساجی در حال ساخت بازدید کرد که به گفته مظفر چلمقانی دبیر انجمن نساجی اصفهان برای تکمیل تا ۶ ماه آینده نیاز به تسهیلات بانکی دارد.

عملیات اجرایی این واحد نساجی در سال ۹۳ در مساحت پنج هزار متر مربع آغاز شد و برای ۶۰ نفر اشتغالزایی بهمراه دارد که معاون توسعه روستایی کشور موضوع تامین تسهیلات بانکی این واحد را نیز بررسی کرد.

محمد امید در پایان سفر خود به استان اصفهان از یک خانه بوم گردی در روستای لاریچه شهرستان دهاقان بازدید کرد که با اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان در مساحت ۴۵۰ متر مربع و با ۱۳ اتاق ساخته شده است و به گفته مهدیه لطفی مسئول اقامتگاه های بومگردی اصفهان برای توسعه در قالب گردشگری سلامت و احیای صنایع دستی و اشتغال زنان روستایی به تسهیلات بانکی نیاز دارد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بازدید از این خانه بوم گردی و گفت و گو با مسئولان آن جهت رفع مسائل این واحد قول پیگیری داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت توسعه پایدار دولت صندوق توسعه ملی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اول ما توسعه روستایی است

‌همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش کاخک گناباد با حضور دکتر محمدپور نماینده منتخب مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان، نصیری فرماندار گناباد، حجة الاسلام خاکشور امام جمعه ششتمد، بخشدار کاخک، جمعی از مدیران ادارات، دهیاران و اعضای شوراهای بخش کاخک در امامزاده محیی‌آباد برگزار شد.

دکتر محمدپور در این همایش ضمن تاکید بر اینکه اولویت ما توسعه روستایی است، گفت: اقدامات خوبی در بخش کاخک اتفاق افتاده است و آن چیزی که به عنوان اولویت اول ما در جلسات مقدماتی مجلس با وزرا در سطح ملی و نمایندگان استان پیگیری شده، مدیریت و توسعه روستایی است.

نماینده منتخب مردم ضمن تاکید بر اصلاح قوانین متعدد در مجلس که موجب تاخیر یا عملیاتی نشدن کارها می شود، اظهار داشت: این قوانین باید با برنامه ریزی صحیح اجرا شوند و مسئولان گره‌ها و کاغذ بازی‌ها را در جهت توسعه روستاها بردارند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن نوید خبر خوش به کشاورزان منطقه مبنی بر عدم قطع برق در تابستان امسال خاطر نشان کرد: با پیگیری های استانی و ملی انشاله امسال قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی نخواهیم داشت.

دکتر هادی محمدپور ضمن یادآوری تبعات خشکسالی، کمبود بارندگی و منابع آبی در شهرستان‌های گناباد و بجستان گفت : باید با اختصاص اعتبار مناسب، به احیای قنوات و طرحهای آبخیزداری حوزه انتخابیه توجه بیشتری شود.

نماینده منتخب شهرستان گناباد و بجستان در ادامه سخنان خود در جمع شوراهای روستاهای بخش کاخک با اشاره به لزوم توجه به ایجاد زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن به خصوص تامین آب، برق و گاز گفت: اکثر دغدغه ما در حوزه تامین آب است؛ ما بدون واحدهای مسکن ملی، هنوز هم ۹۰ لیتر در ثانیه آب کم داریم؛ پس در فرصت باقیمانده تا شروع تابستان باید تلاشمان را برای جبران این کمبود، بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اقدامات خوبی ک در نهضت ملی مسکن انجام شده این نکته را یادآور شد: اگر مشکلات نهضت ملی مسکن و نحوه واگذاری را نتوانیم مدیریت کنیم، ۲ تا ۳ سال آینده نخواهیم توانست تبعات آن را حل کنیم.

دکتر محمدپور در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمام شوراها و دهیارهای بخش کاخک گفت: اعتبارات خوبی برای روستاها از جمله: سنگ فرش معابر در حال پیگیری می‌باشد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903377

دیگر خبرها

  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است