Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه واحدهای اقامتی بوم گردی جذابیت گردشگری برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم می کند، اظهار داشت: اولین اقامت گاه های بوم گردی در استان اصفهان دایر شده است و تا امروز ۴۳۰ مجوز برای واحدهای بوم گردی در استان صادر شده است.

وی افزود: از تعداد ۴۳۰ واحد بوم گردی به عنوان موافقت اصولی بالغ بر ۳۰۰ واحد به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توزیع متوازن واحدهای اقامتی بوم گردی در استان اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه سعی می شود واحدهای اقامتی بوم گردی به صورت متوازن در سطح استان اصفهان توزیع شود، ابراز داشت: روستاها و شهرهایی با بافت تاریخی که جمعیت آنها زیر ۲۰ هزارنفر است در اولویت صدور مجوز جهت توسعه اقامت گاه های بوم گردی است.

وی افزود: اقامت گاه های بوم گردی برای توسعه گردشگری در مناطق کمتر برخوردار و همچنین توسعه اکوتوریسم در نظر گرفته شده تا با معرفی فرهنگ های بومی و ظرفیت های محلی بتوان گردشگری خلاق را در استان اصفهان تقویت کرد.

الله یاری با تاکید بر اینکه منظور از واحدهای اقامتی بوم گردی تبدیل شدن خانه های تاریخی به مراکز مذکور نیست، تصریح کرد: خانه های تاریخی که در شهرها به مراکز بوم گردی تغییر کاربری می دهند با عنوان اقامتگاه های سنتی، هتل های سنتی و هتل بوتیک ها شناخته می شوند این در حالی است که خانه های تاریخی بزرگتر با ظرفیت اقامتی بیشتر و با بناهای فاخر می تواند با عنوان اقامت گاه های بوم گردی راه اندازی شود.

بودجه های دولتی کفاف نگهداری و حفاظت بناهای تاریخی اصفهان را نمی دهد

وی افزود: تعداد بسیاری از بناهای تاریخی در استان اصفهان وجود دارد که بودجه های دولتی کفاف نگهداری و حفاظت آنها را نمی دهد و از سوی دیگر بخش خصوصی هم در جهت نیل به اهداف اقتصادی سرمایه گذاری می کند؛ بنابراین با بهره برداری این بناها در فرایند اقامت گاه های بوم گردی می توان از متروک و مخروبه شدن این بناها جلوگیری کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه واحدهای اقامتی بوم گردی توانسته رضایت گردشگران داخلی و خارجی را به همراه داشته باشد اظهار داشت: نظارت بر اقامت گاه های بوم گردی مانند سایر واحدهای اقامتی در همکاری مشترک با اداره اماکن نیروی انتظامی و طی شدن صلاحیت صاحبان بوم گردی با تجهیز بناها همراه است.

تشکیل جامعه اقامت گاه های بوم گردی در اصفهان

وی افزود: با افزایش تعداد واحدهای اقامتی بوم گردی، «جامعه اقامت گاه های بوم گردی» شکل گرفته است که با تشکل یابی و نظارت های صنفی زیر نظر مستقیم سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به اهداف مورد نظر را دنبال خواهد کرد.

کد خبر 4667845

منبع: مهر

کلیدواژه: بوم گردی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: سامانه مکان‌مند شهر اصفهان به زبان انگلیسی برای استفاده گردشگران خارجی توسط سازمان فاوای اصفهان راه‌اندازی شد.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: گردشگران خارجی که قصد سفر به شهر زیبای اصفهان را دارند، می‌توانند از جدیدترین نقشه معابر و اماکن شهر اصفهان بهره‌مند شوند.

وی افزود: پیرو درخواست اداره امور بین‌الملل شهرداری اصفهان، سامانه مکان‌مند شهر اصفهان به زبان انگلیسی برای استفاده گردشگران خارجی توسط سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با نشانی isftourism.isfahan.ir/map راه‌اندازی شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: سامانه اصفهان من قابلیت‌های متعددی از جمله قابلیت مسیریابی خودرو، دوچرخه و پیاده همراه با گام‌های مسیر به زبان انگلیسی، اطلاع از موقعیت دقیق اماکن تاریخی و تفریحی همراه با ارائه تصاویر و داده‌های توصیفی مربوطه، اطلاع از رویدادهای بین‌المللی در حال برگزاری در شهر اصفهان، قابلیت جست‌وجو موقعیت مکانی اماکن مختلف و فاصله زمانی آن‌ها و نمایش هم‌زمان تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های ترافیکی را شامل می‌شود.

فردانی بیان کرد: از دیگر نکات مثبت سامانه اصفهان من می‌توان به بهره‌وری این سامانه از جدیدترین تغییرات نقشه معابر و اسامی مصوب شورای نام‌گذاری معابر شهر اصفهان اشاره کرد.

کد خبر 750969

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • مجتمع‌های گردشگری در شهرهای شهرستان شهرکرد راه‌اندازی شود
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس