Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به این‌که استان اصفهان پیشگام بوم‌گردی است، اظهار داشت: تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان اصفهان از ۳۵ واحد به بیش از ۴۲۰ اقامتگاه رسیده است که مجوز همه آنها در چهار سال اخیر صادر شده است.

وی افزود: با توجه به اصل توازن توزیع توسعه گردشگری در استان اصفهان سعی بر آن است که تقریباً در همه روستاهای استان و به‌خصوص روستاهای هدف گردشگری و صنایع دستی اقامتگاه‌های بوم‌گردی راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برنامه ششم توسعه بر موضوع توسعه گردشگری روستایی تاکید شده است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با بیان اینکه در قانون برنامه ششم توسعه بر موضوع توسعه گردشگری روستایی به عنوان توسعه پایدار تاکید شده است، ابراز داشت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی علاوه بر میراث ملموس طبیعت‌گردی باید به توسعه میراث ناملموس اعم از آداب و رسوم، غذاهای محلی و سنتی، بازی‌های بومی و هنرهای نهفته و گاه ازبین‌رفته صنایع دستی اهتمام بورزند.

وی ادامه داد: با توزیع و توازن در توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان اصفهان و ساماندهی آن می‌توان به احیای روستاهایی که به دلیل مهاجرت روستاییان متروک شده‌اند، پرداخت.پ

بوروکراسی دست‌وپاگیری اداری برای تاسیس اقامتگاه بومگردی وجود ندارد

الله یاری با اشاره به این‌که ضوابط اعطای مجوز اقامتگاه‌های بوم‌گردی در میراث فرهنگیحداقلی است، بیان داشت: سرمایه‌گذاران بخش بوم‌گردی موانعی برای دریافت مجوز ندارند و چنانچه واجد شرایط باشند با یک درخواست ساده و ظرف یک هفته مجوز مربوطه صادر می‌شود و بوروکراسی دست‌وپاگیری از سمت اداره میراث فرهنگی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در فرایند دریافت مجوز اقامتگاه‌های بوم‌گردی سرمایه‌گذار به صورت حضوری به اداره کل و یا ادارات تابعه در شهرستان‌ها مراجعه و فرم صدور موافقت اصولی را دریافت و تکمیل می‌کند، بازدید کارشناسان انجام و با تایید استعلام‌ها پروانه بهره‌برداری صادر می‌شود.

مانع‌تراشی بوروکراتیک بانکی از حیطه اختیارات اداره کل میراث فرهنگی خارج است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان گفت: مانع‌تراشی بوروکراتیک به طور معمول در مرحله استعلام یا در زمینه ضوابط بانکی است که این مورد از حیطه اختیارات اداره کل میراث فرهنگی خارج است و باید چاره‌ای برای آن اندیشید، این ضوابط سرمایه‌گذاران را به‌ویژه در بخش روستایی با مشکل مواجه می‌کند که نیازمند تفکر و تدبیر جدی است.

کد خبر 4646531

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میراث فرهنگی بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • پانزده سازمان دولتی پیشگام حفظ میراث مکتوب
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان