Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@03:35:48 GMT

رونق بوم گردی در تیران و کرون نیازمند تسهیلات بانکی است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۰۸۴۵

رونق بوم گردی در تیران و کرون نیازمند تسهیلات بانکی است

مجید حججی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون 20 نفر از مالکان خانه های تاریخی تیران و کرون با اعتبار شخصی نسبت به بازسازی و مرمت خانه های تاریخی خود اقدام کردند و به دنبال کسب مجوز برای اقامتگاه و سفره خانه های سنتی هستند.
وی بیان کرد: با پیش بینی تسهیلات بانکی برای این بخش زمینه برای جذب سرمایه گذار تقویت می شود و میزبانی بیش از یک روز از گردشگران در این منطفه فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار تیران و کرون با بیان این که یکی از چالش های مهم این شهرستان نبود هتل و اقامتگاه است، تصریح کرد: راه اندازی اقامتگاه های سنتی به تامین این زیرساخت مهم کمک می کند.
وی ادامه داد: آغاز مرمت و بازسازی حداقل یک خانه تاریخی در شهرها و روستاهای این شهرستان برای بوم گردی برنامه امسال کارگروه گردشگری است که با عملیاتی شدن این طرح فرصت های خوبی برای رونق صنعت گردشگری در این دیار خواهد شد.
حججی همکاری بنیاد مسکن در ارائه تسهیلات بانکی و بازنگری طرح های جامع روستاهای گردشگری این شهرستان را خواستار شد و گفت: طرح هادی چهار روستای گردشگری این شهرستان باید به روستای گردشگری تغییر و بازنگری شود.
وی راه اندازی نمایشگاه دائمی میراث فرهنگی و صنایع دستی را یکی از ضرورت ها و حلقه مفقود این حوزه در تیران و کرون بیان کرد و گفت: مدیریت شهری و بخشداری ها با استفاده از توان بخش خصوصی و هنرمندان این عرصه این نمایشگاه را راه اندازی کنند.
وی اضافه کرد: چنین کاری زمینه رونق تولید در عرصه میراث فرهنگی و صنایع دستی را بیش از بیش فراهم می کند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون کمتر از پنج درصد ظرفیت گردشگری تیران و کرون مورد استفاده قرار گرفته و برای بهره برداری بیشتر از این بخش هم افزایی بین بخش دستگاه های اداری، جذب مشارکت سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی لازم است.
تیران و کرون با قدمت 6 هزار ساله و مواهب طبیعی از قبیل چشمه مرغاب ، پوشش گیاهی گون، کنگر، لاله‌های واژگون و حیات وحش دالانکوه در 45 کیلومتری مرکز اصفهان و در مسیر فریدن، چادگان، خوانسار و گلپایگان و نیز استان های چهارمحال و بختیاری و خوزستان واقع شده است.
این شهرستان به لحاظ طبیعت زیبا و عاری از هرگونه آلودگی زیست محیطی و آب و هوایی به عنوان دروازه غرب و دیار تنفس استان اصفهان معرفی شده در روزهای مختلف سال به ویژه فصل بهار و تابستان یکی از مهمترین نقاط گردشگری استان اصفهان است.
گردشگری طبیعی و تاریخی در این منطقه مثل قلعه تاریخی قمیشلو، شهر زیر زمینی، کوچه باغ های تاریخی، مساجد قدیمی، روستاهای گردشگری و طبیعت بکر مورد توجه است.
300 اقامتگاه بوم گردی در استان اصفهان راه اندازی و مجوز گرفته اند که شمار آن به 400 باب بزودی می رسد.
7131/6026/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تسهیلات بانکی چهارمحال و بختیاری زیست محیطی سرمایه طبیعت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است