Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: در راستای کمک به احیای بوم‌گردی در روستاها، وام ۲۰ میلیون تومانی به خانه‌های روستایی با بافت قدیمی و با ارزش اختصاص داده می‌شود. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

محسن قوی بیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان اظهار داشت: تخصیص وام 20 میلیون تومانی به خانه‌های روستایی که دارای بافت با ارزش تاریخی هستند در حالی صورت می‌گیرد که دارای سکنه باشند و این وام تنها در راستای احیای بوم گردی در روستا به آنها داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بین سازمان میراث فرهنگی کشور با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران تفاهم نامه‌ای منعقد شده که براساس آن سازمان میراث فرهنگی در هر استانی با معرفی خانه‌های روستایی که قابلیت احیای بوم گردی در روستاها را دارند، به بنیاد مسکن معرفی شوند تا با تخصیص تسهیلات به این واحدها، بتوانیم به جذب گردشگر روستایی کمک کنیم.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: به منظور تخصیص اعتبارات برای احیای بوم گردی در روستاها هیچ سرفصل دولتی تعریف نشده است و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از محل سپرده گذاری خود اقدام به تخصیص وام به روستائیان کرده است.

شریعتمداری:هماهنگی با مدیران بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به بوم‌گردیامام جمعه شهرکرد: بسیاری از خانه‌های روستایی چهارمحال و بختیاری در معرض خطر قرار دارندچند طرح کشاورزی و عمرانی در روستاهای قلعه گنج افتتاح شد

وی با بیان اینکه از 5 سال گذشته بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان برای احیای بوم‌گردی در روستاها وارد شده است، یادآور شد: سال گذشته میزان وام بالغ بر 15 میلیون تومان بود و امسال به 20 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

قوی بیان با بیان اینکه تاکنون استقبال خوبی از سوی روستائیان برای ایجاد اقامت‌گاه‌های بوم ‌گردی و بازسازی منازل با معماری ارزشمند و تاریخی، شده است، افزود: وام‌های تخصیص یافته برای مرمت و بازسازی، تنها به خانه‌های روستایی دارای بافت با ارزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله

معاون اجرایی سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان گفت: با توجه به وسعت پیش‌بینی شده برای آرامستان باغ رضوان و انجام دفن در قبوری که بیشتر از ۳۰ سال از زمان دفن اموات در آن طی شده است، تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدابراهیم حسینی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست خبری به‌مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس باغ رضوان با اشاره به اظهارنظری مبنی بر اینکه گفته می‌شود فضای سبز آرامستان باغ رضوان به مزار تبدیل می‌شود، اظهار کرد: توسعه فضای سبز از سیاست‌های سازمان بوده و سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان نیز روی فضای سبز مجموعه نظارت دارد و امکان انجام این کار نیست، اما اگر جایی زمین بایر یا بلا استفاده باشد، به درخواست مردم تبدیل به مزار می‌شود، این در حالی است که انجام این کار برای ما هم سخت است، تأسیسات زیادی را باید جابه‌جا کنیم.

وی درباره مشکل سگ‌های ولگرد در باغ رضوان افزود: در حال حاضر زمان آن نیست که بگوییم ساخت سایت نگهداری حیوانات در کنار باغ رضوان درست یا اشتباه بوده است، اما شهرهای اطراف نیز به دلیل اینکه هزینه نگهداری سگ‌ها بالا است، سگ‌ها را در حاشیه این منطقه رها می‌کنند؛ این سگ‌ها نیز برای تأمین آب و غذا وارد باغ رضوان می‌شوند.

حسینی با اشاره به اینکه فرونشست زمین در باغ رضوان به دلیل حفاری قبرها وجود دارد، گفت: کارگران فضای سبز مجموعه را موظف کردیم هر روز برای برطرف کردن این مشکل نقاطی که با فرو نشست مواجه شده است را به ما اطلاع دهند، اما در باغ رضوان فرونشست امری کاملاً منطقی است.

وی تصریح کرد: مجموعه بهستان را دو سال پیش در هفته درختکاری جانمایی کردیم و فرصت کاشت ۳۱۳ درخت در آن فراهم شد و به همین واسطه، برای مردم این فرصت مهیا شد که به یاد عزیزان خود درخت بکارند.

معاون اجرایی سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ادامه داد: طی ۱۰ سال گذشته موضوع ایجاد آرامستان‌هایی در نقاط مختلف شهر مطرح شد، اما شهرداری به تنهایی تصمیم‌گیرنده در این موضوع نیست و باید همه مدیران شهری و استانی در این موضوع حمایت کنند.

وجود دلالی و خرید و فروش بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان غیر ممکن است

حسینی اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورا و با تأیید علما، دفن اموات در قبوری که عمر دفن در آن بیشتر از ۳۰ سال است، مجوز شرعی دارد، اما در اصفهان اجرا نمی‌شد، بنابراین با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری این مصوبه برای اصفهان هم اجرایی می‌شود که به درخواست خانواده دفن در قبور ۳۰ سال به بالا انجام می‌شود.

وی گفت: با توجه به وسعت پیش‌بینی شده برای آرامستان باغ رضوان و انجام دفن در قبوری که بیشتر از ۳۰ سال از زمان دفن اموات در آن طی شده است، تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم.

معاون اجرایی سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با بیان اینکه درباره سنگ‌های مزار و ابعاد و حدود آن ضوابطی وجود دارد، افزود: در باب کیفیت سنگ‌ها دخالتی نمی‌کنیم، هم‌اکنون عکس بانوان فوت شده با رعایت چارچوب‌های قانونی و دینی نصب می‌شود و ممنوعیتی در نصب عکس بانوان روی مزار نداریم.

حسینی یادآور شد: وجود دلالی و خرید و فروش بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان غیر ممکن است، همچنین انتقال مزار صرفاً برای اقوام درجه یک انجام می‌شود، در غیر این صورت طبق مصوبه شورا باید به سازمان پس داده شود و سپس طبق مصوبه، مجدد توسط دیگری خریداری شود، اما چیزی به اسم دلالی نداریم و این امر غیر ممکن است.

کد خبر 751528

دیگر خبرها

  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه