Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@14:42:14 GMT

اجرای طرح بوم گردی در روستاهای اصفهان آغاز شده است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۸۳۹۳۶

اجرای طرح بوم گردی در روستاهای اصفهان آغاز شده است

غلامحسین خانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح هادی سال های متمادی است که در روستاهای اصفهان به اجرا در آمده و الزام اجرای این طرح را در روستاهای بالای ۲۵ خانوار داریم.

وی بیان داشت: آنچه اکنون در اجرای طرح هادی مورد توجه است، باقی ماندن بافت سنتی و روستایی و حفظ طرح بوم گردی روستایی است و دراین جهت تفاهم نامه ای با میراث فرهنگی امضا کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بنیاد مسکن روستایی استان اصفهان تصریح کرد: امسال ۵۰ درصد از بودجه تخصیصی به اجرای طرح هادی روستایی که در راستای بهسازی و مقاوم سازی مساکن روستایی هزینه می شود، کاسته شده است و همین امر نیاز به مشارکت خیران مسکن ساز را بیش از پیش مطرح می کند.

وی ادامه داد: دبیرخانه انجمن خیران مسکن ساز در بنیاد مسکن روستایی است و امروز شاهد شکل گیری این انجمن در تعدادی از شهرستان ها از جمله خوانسار،‌ کاشان، تیران و کرون و مبارکه و غیره هستیم که در این روستاها پیشرفت کار مسکن سازی در روستاهای شهرستان بهتر پیش رفته است.

اعتبارات بازسازی مسکن در سرپل ذهاب از طریق بانک به طرح ها تزریق می شود

خانی گفت: عمده مشکل ما در ساخت مسکن روستایی گرانی و تورمی بود که امیدواریم با ثبات ارزی و کاهش قیمت مصالح ساختمانی بتوانیم باز هم با سرعت قبل شروع به ساخت و ساز مسکن در روستاها کنیم.

وی با اشاره به اینکه منظور ساخت و ساز مسکن در سر پل ذهاب دولت اعتباراتی را به بانک واریز و از طریق بانک وام اختصاص می یابد و امکان اینکه کسی بتواند به نام ساخت و ساز مسکن در سر پل ذهاب پول برداشت کند، نیست، گفت: این شایعه ای بود که برای ما ایجاد کردند در صورتی که تمام اسناد و مدارک دریافت وجوه و هزینه ها وجود دارد،‌ در مواقعی که اعتبارات دیرتر به دست ما رسیده است از بودجه بنیاد استفاده و سپس از آن اعتبار جایگزین کردیم تا کار ساخت و ساز عقب نماند.

طرح هادی در ۱۲۱ روستای اصفهان اجرا شد

مدیر کل بنیاد مسکن روستایی استان اصفهان که هدف از اجرای طرح هادی در روستاها را مهاجرت روستاییان از شهر به روستا عنوان کرد،‌ گفت: در همین راستا زمینه اشتغال، کشاورزی و معیشت ۱۲۱ روستا تا به حال انجام شده و این مطالعات در حال تدوین است که بدین وسیله شاهد این مهاجرت معکوس باشیم.

وی به اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون ۶۳ هزار و ۷۳۸ فقره تسهیلات جهت مقاوم سازی ساختمان‌ها به متقاضیان پرداخت شده است.

خانی به آغاز آمارگیری از ویژگی‌های مسکن روستایی در اصفهان خبر داد و گفت: این طرح از شنبه هفته آینده به مدت یکماه اجرایی می شود.

وی با اعلام اینکه برای چهارمین بار طرح آمارگیری به اجرا در می آید، ادامه داد: طرح با هدف پیشبرد طرح جامع بهسازی و سازماندهی مساکن روستایی، ساماندهی و ایجاد امکانات رفاهی و اجرای سایر طرح‌های عمرانی صورت می گیرد.

مدیر کل بنیاد مسکن روستایی استان اصفهان گفت: در طرح بهسازی و سازماندهی مسکن روستایی به جمع‌آوری اطلاعات دقیق در زمینه امکانات عمومی، امکانات عمرانی، ویژگی‌های سکونتی و بهداشتی، برنامه‌ریزی جهت پیشبرد طرح جامع بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، بهبود و ساماندهی امکانات رفاهی و معیشت روستانشینان، برنامه ریزی دقیق دستگاه‌های اجرایی جهت توسعه و عمران مناطق روستایی توجه می شود.

کد خبر 4425286

منبع: مهر

کلیدواژه: بازسازی مناطق زلزله زده بنیاد مسکن اصفهان بوم گردی سرپل ذهاب طرح هادی روستایی اربعین ۹۷ کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر اربعین حسینی گرگان شهرکرد مشهد شیراز یاسوج اربعین 97 سنندج خرم آباد گردشگری خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدپور در همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش کاخک گناباد شامگاه یکشنبه ضمن تاکید بر اینکه اولویت ما توسعه روستایی است، اظهار کرد: اقدامات خوبی در بخش کاخک اتفاق افتاده است و آن چیزی که به عنوان اولویت اول ما در جلسات مقدماتی مجلس با وزرا در سطح ملی و نمایندگان استان پیگیری شده، مدیریت و توسعه روستایی است.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اصلاح قوانین متعدد در مجلس که موجب تأخیر یا عملیاتی نشدن کارها می‌شود، افزود: این قوانین باید با برنامه ریزی صحیح اجرا شوند و مسؤولان گره‌ها و کاغذ بازی‌ها را در جهت توسعه روستاها بردارند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن نوید خبر خوش به کشاورزان منطقه مبنی بر عدم قطع برق در تابستان امسال خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های استانی و ملی امسال قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی نخواهیم داشت.

محمدپور ضمن یادآوری تبعات خشکسالی، کمبود بارندگی و منابع آبی در شهرستان‌های گناباد و بجستان گفت: باید با اختصاص اعتبار مناسب، به احیای قنوات و طرح‌های آبخیزداری حوزه انتخابیه توجه بیشتری شود.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه به ایجاد زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن به خصوص تأمین آب، برق و گاز گفت: اکثر دغدغه ما در حوزه تأمین آب است؛ ما بدون واحدهای مسکن ملی، هنوز هم ۹۰ لیتر در ثانیه آب کم داریم؛ پس در فرصت باقیمانده تا شروع تابستان باید تلاشمان را برای جبران این کمبود، بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که در نهضت ملی مسکن انجام شده این نکته را یادآور شد: اگر مشکلات نهضت ملی مسکن و نحوه واگذاری را نتوانیم مدیریت کنیم، ۲ تا ۳ سال آینده نخواهیم توانست تبعات آن را حل کنیم.

محمدپور در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمام شوراها و دهیارهای بخش کاخک گفت: اعتبارات خوبی برای روستاها از جمله: سنگ فرش معابر در حال پیگیری است.

کد خبر 6097829

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد