Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:57:02 GMT

سه اقامتگاه بوم گردی در گلپایگان به بهره برداری رسید

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۷۳۷۵

سه اقامتگاه بوم گردی در گلپایگان به بهره برداری رسید

گلپایگان، اصفهان-ایرنا- در آیینی با حضور با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان سه اقامتگاه بوم گردی در گلپایگان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا این اقامتگاه ها شامل خانه شجاع نظام واقع در شهر گلپایگان، خانه سیفی در روستای سعید آباد و خانه مجیدی در روستای غرقاب در شهرستان گلپایگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فریدون الهیاری مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، شامگاه پنجشنبه در آیین افتتاح این سه واحد اقامتی گفت: یکی از ظرفیت های مهم توسعه گردشگری استان اصفهان ، ایجاد اقامتگا های بومگردی است .
وی افزود: در استان اصفهان بیش از 270 واحد اقامتگا های بومگردی فعال است و این استان به لحاظ تعداد اقامتگاه های بومگردی جزو اولین استان های کشور است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در ادامه گفت: یکی از اتفاقات مهمی که در سالهای گذشته مورد توجه قرار گرفت بحث توسعه متوازن در استان و ایجاد اقامتگا های بومگردی در مناطق مختلف استان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و تسهیلات بانکی بود که شهرستان گلپایگان به دلیل ظرفیت های ویژه تاریخی، فرهنگی و طبیعی در این زمینه مورد توجه قرار گرفت.
الهیاری اضافه کرد: در این راستا اولین اقامتگا های بومگردی در نوروز سال 1396در شهرستان گلپایگان راه اندازی شد و با افتتاح سه واحد اقامتی جدید تعداد اقامتگا های بومگردی این شهرستان به چهار واحد رسید.
وی با اشاره به اینکه در یک ماه آینده نیز پنج واحد جدید اقامتگا های بومگردی به ظرفیت اقامتگاه های شهرستان گلپایگان افزود خواهد شد، اظهار امیدواری کرد: این اقدام بتواند در توسعه گردشگری به عنوان یک عامل اقتصادی در ایجاد اشتغال و درآمد زایی در این شهرستان تاثیر گذار باشد.
معاون فرماندار گلپایگان نیز در این آیین از تلاش بخش خصوصی برای راه اندازی اقامتگا های بومگردی با همکاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان قدردانی کرد.
محمد رضا توسلی به وجود بناهای تاریخی، سنگ نگاره های هفت هزار ساله و جاذبه های گردشگری شهرستان گلپایگان اشاره کرد و گفت: احیا و بازسازی برخی از این بناها نیازمند همکاری مالکان با میراث فرهنگی و جذب سرمایه گذاری برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی در این شهرستان است.
در این آیین همچنین از مستند 'طعم طبیعت' به کارگردانی ابوالفضل جاوید پور که با همکاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلپایگان برای معرفی طبخ کباب سنتی گلپایگان به عنوان میراث ناملموس شهرستان گلپایگان تهیه شده بود رو نمایی شد.
شهرستان گلپایگان با قدمتی هفت هزار ساله دارای حدود 300 اثر تاریخی و گردشگری است که تاکنون 26 اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
این شهرستان با سه شهر گلپایگان، گوگد و گلشهر و 52 روستا و آبادی و جمعیتی افزون بر 90 هزار نفر جمعیت در 180 کیلومتری شمال غرب اصفهان قرار دارد.
ت/7138 / 1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اقامتگاه بوم گردي ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري گلپايگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد