Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- کارشناس برنامه‌ریزی گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: برنامه‌ریزی‌های سال 96 درباره بوم گردی و اقامتگاه‌هایی از این دست بسیار جدی و چشمگیر است و ظرفیت‌های کل استان در این موضوع بررسی و مکان‌یابی‌ها نیز آغاز شده‌ است.

به گزارش قدس آنلاین، مهدیه لطفی در این باره اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۵ اقامتگاه بوم گردی در استان اصفهان به صورت مصوب در حال فعالیت هستند و در واقع موافقت اصولی، مجوز ساخت یا پروانه بهره‌برداری در دست دارند، این ۱۸۵ واحد کاملا به صورت هدفمند ساماندهی و مصوب شده‌اند و به کار و فعالیت خود در راستای بحث اقامتگاه بوم گردی ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عمده اقامتگاه‌های بوم گردی استان اصفهان در منطقه شرق و خور و بیابانک قرار دارند، افزود: با توجه به آموزش‌ها و جلساتی که با فرمانداری‌ها و دهداری‌های سراسر استان انجام گرفته امروز غرب و شمال غرب استان نیز تحولات زیادی در خصوص بوم گردی را تجربه می‌کنند و شدیدا به موضوع بوم گردی روی خوش نشان داده‌ است.
این کارشناس گردشگری تصریح کرد: با توجه به اینکه بحث اقامتگاه بوم گردی و سیاست‌های بخش روستایی و عشایری در دستور کار دولت قرار گرفته و با توجه به ریشه دوانی اقامت بوم‌گردی در دو بخش روستایی و عشایری این موضوع مورد توجه جدی دولت است و با حساسیت خاصی دنبال می‌شود.
لطفی تاکید کرد: برنامه‌ریزی‌ها سال ۹۶ در مورد بوم گردی و اقامتگاه‌هایی از این دست بسیار جدی و چشمگیر است و ظرفیت‌های کل استان در این موضوع بررسی و مکان‌یابی‌ها نیز آغاز شده‌ تا مکان‌های مناسب جهت ارائه خدمات بوم گردی شناسایی شود؛‌ این موضوع برای عشایر درآمدزا و ‌ اشتغال‌زا است.
وی به موضوع سند طبیعت‌گردی اشاره کرد و گفت: این سند ملی یک مرجع کاملا شناخته شده و یک اقدام مشترک بین طبیعت‌گردی با سیاست‌گذاری‌های بخشی و فرا بخشی است؛ در زمینه طبیعت‌گردی سیاست‌ها، راهکارها، برنامه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور در این سند در نظر گرفته شده است.
این کارشناس برنامه‌ریزی گردشگری با اشاره به اینکه این سند بر ۴ پایه تدوین خواهد شد، گفت: ارجاع طرح‌های طبیعت‌گردی بر اساس طرح‌های مصوب با رویکرد حفاظت و بهره‌برداری از جاذبه‌های طبیعی، برنامه‌ریزی و تدارک مالی که حاصل مشارکت بخش خصوصی است و بر اساس آن می‌توان تسهیلاتی برای مناطق شناخته شده و یا نقاط قوت‌دار بحث طبیعت‌گردی در نظر گرفت.
لطفی اضافه کرد: تقویت مشارکت جوامع محلی میزبان، تشکیل تشکل‌های مردم‌نهاد، مشارکت بخش‌های خصوصی و دولتی برای مشاوره و اجرای طرح‌ها در مبحث طبیعت‌گردی و از همه مهم‌تر استفاده از تجارب بین‌المللی مواردی است که در این سند به آن توجه شده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر کمیته ملی طبیعت‌گردی در اصفهان تشکیل شده و مسئول ارزیابی و عملکرد سالانه فعالیت‌های دستگاه‌ها ذی‌ربط شامل جهاد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی است.
این کارشناس برنامه‌ریزی گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه رشد اقتصاد گردشگری به طور عام و طبیعت‌گردی به طور خاص به دلیل داشتن مزیت‌های نسبی سهم موثری در رشد توسعه اقتصادی مستمر و پرشتاب از جمله اشتغال و افزایش درآمد در سرانه استان و کشور داشته است این دو مقوله در کشور به شکل جدی مورد توجه قرار گرفته است.
لطفی ادامه داد: طبیعت‌گردی در حال حاضر به شدت مورد استقبال قرار گرفته و به همین منظور دولت و مخصوصا سازمان میراث فرهنگی وظیفه خود دانسته تا سریع‌تر بتواند یک سند ملی برای این موضوع تهیه و ارگان‌های دولتی که قرار است در این سند همکاری داشته و کاملا ذینفع هستند با ضوابطی وارد میدان شوند؛ کاملا مشخص است که هرکدام از دستگاه‌ها مکلف به انجام چه کارهایی برای پیشرفت و توسعه بحث طبیعت‌گردی هستند.
وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه صنعت گردشگری و بوم گردی در بحث اقتصاد مقاومتی مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: برخی از راهکارها و برنامه‌ریزی‌هایی ارائه شده و نقاط طبیعت‌گردی در استان اصفهان کاملا مشخص و وضعیت موجود هر نقطه نیز ارزیابی شده است؛ در هر منطقه آموزش و فرهنگ‌سازی در حال اجرا است چراکه نباید میان سرمایه‌گذاران و جامعه میزبان مشکلی پیش بیاید.
این کارشناس برنامه‌ریزی گردشگری با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی به عنوان نقطه قوت ما در این صنعت قرار گرفته است، اظهار کرد: امکانات، قابلیت‌ها، تنگناها و محدودیت‌ها همه مشخص شده است و مناطق مستعد برای رشد و شکوفایی در بحث طبیعت‌گردی مثل کویرهای ما کاملا اشباع هستند.
لطفی خاطرنشان کرد: همه تلاش بر این است که بتوانیم این سند را در استان اصفهان فعال کرده و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای این سند اجرایی شود چراکه طبیعت‌گردی در استان اصفهان می‌تواند بحث گردشگری را رونق دهد. منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۵۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی